a jos samo ovo da rijesimo..ono dugme dje je A...i zatvaranja cirkulacije vazduha.... jel to stalno stoji onako kako ga podesite... posto kod mene se samo promijeni po 100 puta... cas je sve ugaseno, cas samo svijetli krug...cas samo A...pa onda oboje... pa mi nije jasno kako podesiti nesto da radi kad se stalno samo mijenja 
ovo pricam u momentu kad palim auto... kad je ja podesim rucno, onda slusa..dok je ne ugasim npor..pa se opet upali po nekim svojim podeavanjima 
Svaki put kada se ugasi auto, gasi se i klima, a samim tim restartuje se i podesavanje zatvaranja ventilacije, kada je ugasena klima/duvanje kod mene to dugme stalno svetli, sto je lep detalj. Samim tim kada upalis klimu na auto ( kliknes na dugme auto ) on ce sam vratiti da se ventilacija automatski zatvara i otvara, mozda ne istog trenutka, ali kroz 5 min ce ukljuciti tu opciju, eventualno ako zelis da ubrzas proces mozes samostalno nakon stratovanja klime da stavis da bude "a"ukljuceno i onda kliknes na auto ( da bude full auto ), ma da ja uvek to ostavim da komp odradi...
Ali uzaludno je podesavati klimu rucno, stepen duvanja i td, jel nije bas prakticno i zgodno, pogotvo sto mora da se skrene pogled dok je auto u pokretu, sto moze biti i rizicno, a i zasto da se mucite kada imate dvozonsku automatsku klimu, podesite sebi temperaturu na svojoj strani, stavite full auto i cao, vozi

, ako vam ne odgovara smer duvanja u datom trenutku, samo kliknete na stralicu gde zelite da ga usmerite, sve ostalo ce nastaviti da radi automatski.
Cak i ako vam ne odgovara intezitet duvanja, pa uvek mozete da ga raspodelite na tri strane ( gore, dole, i eventualno u vas ), i tako cete razblaziti to duvanje na min, a opet ce klima ostati da radi automatski ( podesavanje brzine duvanja srazmerno zadatoj temperaturi).