0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Čudno. Kome si dao mapirati? Kod mene nema "mrtvila", a sve protočno osim zadnjeg lonca koji je još original.
Hvala Mrtav do 2500 ? Trenutno je najjaci na 2, a iznad 3500 pa do 4 gubi sve, koliko se dalo skuziti..Kako bi onda bilo bez mapiranja ? Stalno bi bio mrtav
istina, otvoriš turbaka i još je življi a ne mrtviji iz nižih 20v mi se puno ljepše vozio polsje otvaranja, sad benzinac turbo isto
Najpraktičnije riješenje za tvoju situaciju, sad makni srednji lonac i stavi cijev, tu ćeš sad najviše dobit, ostale finese možeš ako ti se bude dalo i ako uopće bude potrebe jer ćeš i s ovim vjerojatno biti zadovoljan.
nešto ne štima na autu ako konstantno dimi
vidi filter zraka o probaj još malo propuhat auto pa možda prestane dimit
Pozdrav alfistiZanima me gdje u hrvatskoj otici napraviti dobar custom made auspuh . Lastovic mozda ? Plan je fi80-100 straight pipe + downpipe sa 4 rore iza na Ar 156 2.4 20v
4 rore
ja imam lastovčićev i odličan je,ali straight pipe će ti biti pre bučan a i fi80-100 ti je nepotrebno
znam tko ima straight pipe na 20v i pre bučno je,i to u 166 koja je daleko bolje izolirana od 156
Pozz, može li mi netko reci za izradu downpipe-a za AR 147 1.9 JTDm 120ks u okolici Zagreba i ZG gdje bio moglo biti jeftinije i da auto ne ostaje cijeli dan nego da bude za par sati gotov?
Sumnjam da to itko na svijetu može napraviti za par sati. Ja imam kalupe za izradu (2 komada) i sa gotovim prstenom i pločom mi treba više od 3 sata čistog rada za taj DP.To je ovaj: http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=62460.msg1568726#msg1568726Ploča točna, prsten točan, nosači lima, priključak za lambda sondu na pravom mjestu, pravi radijus zakrivljenja koljena da ne udara u kompresor klime....Tko radi prvi put ako napravi za 7-8 sati dobar je Meni je toliko trebalo kad sam prvi radio i to sa gotovim kalupima.