Moje mišljenje je koliko su god 147 GTA i GT slični toliko su i različiti, po meni je gt više onako styling auto za naslikavanje i uživanje u tvorničkim perfomansama dok se kod 147 vozač cilo vrime fokusira na šta bolje perfomanse i vozne osobine, traži onu dozu agresivnosti i brutalnosti koju moraš nać ....a perfomanse se upravilu gube sa odstupanjima od tvorničkih postavki tako je i sa alu felgama.
Style i race neidu zajedno nikako, triba se opredjelit ili nać nekakav kompromis!
Pa to nema veze s modelom auta..imam frenda koji ima Gt 3.2 koja je složena bolje od bilo koje GTA u hrvatskoj i ima vrhunske tuning komponente
147GTA 156GTA i Gt 3.2 su zapravo isti auto...samo su karoserije drukčije pa kupci imaju širi izbor ovisno o ukusu i potrebama..
a za usporedbu da li auto bolje drži na 17" ili 18" trebaju biti gume iste marke i modela...jer sigurno da GTA bolje drži na 17" ako su gore Bridgestone Potenza RE070 nego na 18" ako su neke slabije gume gore....
Isto tako auto se i sa drugačijim felgama drugačije ponaša..ti nisi bio zadovoljan s Ultrama 18" jer kažeš da su prelagane za GTA..isto tako onaj Jagor sa Novitec 147 GTA je imao Ultre 18" i sa njima radio bolja vremena po krugu nego sa 17 telefonkama..svako ima drugačija iskustva tako da je teško generalizirati...
meni je bitno da mi se felga sviđa i da imam odlične gume...a sekunda brže ili sporije me zanima jer ne vozim trke...
meni i serijska Gt pruža odličan gušt po cesti a s vremenom će leć gore i dobar ovjes i špera i to je to..