0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo Siniša jedna iz "neprijateljske jazbine"
Gdje si radio servis i dali sa original ili zamjenskim dijelovima : Inaće obje alfice su mrakače
super kolega ti to održavaš,.. mogli bi koji put na kavu, da vidim konačno i uživo tvoju,.. ne samo u prolazu...
evo mali update..dok se nocne sihte rade,po danu se sredjuju neke stvari kaj dugo cekaju..slika nije zato da se vidi kak je auto zmazan,nego zbog ovog kaj je jedino cisto na autu..nastavak slozen na lonac koji je btw. u super stanju a preko 200 000km ima.preporuka auspuh servis iza Picabije,kvart Banfica ili Texas nbisam ziher,to bi trebalo ove domicilne Varazdince pitati..
To je Texas, kakva Banfica...
auspuh servis iza Picabije,kvart Banfica ili Texas nisam ziher,to bi trebalo ove domicilne Varazdince pitati..
kaj se odmah srdiš..to sam na tebe ili Nevena i mislio..
Tam sam odrasel, u Texasu. A sa banfičarima smo se uvjek klali ko klinci :hehe:
ugradjeni i podešeni xenoni..
kaj si tocno del? samo zarulje s balastima ili si i lece metal?
Fino blesci Di si uzel xenone?
samo žarulje 6000k sa balastima..nisam stavljao leće.bio kod autoelektričara da podesi.točno se crta vidi,nema raspadanja ko na onoj slici od Zagya...moram auto na zid negdje staviti i slikati.
Po meni je bolje bar 50%..isplati se svake kune.jedino kaj moraš dobro podesiti da ne bi smetao drugima ili da te ne bi na tehničkom zezali.evo meni ovih par dana nije nitko iz suprotnog smjera pokazivao da mu smeta