0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
U Tp u Zagorskoj ulici u Zg.ak budem prolazio uzmem ti,javim ti porukom na mob
ok,ako možeš mi uzmi 2 komada za prednja klješta,pa mi makar poštom pošalješ ak se nebumo imali vremena nać jer i ja se spremam u skoro vrijeme na farbanje btw kai budes jos s bezbojnim prosao prek naljepnica ili se dovoljno prime i same :
ono kaj sam čitao tu po forumu dečki još prodju sa bezbojnim preko njih.tak budem i ja,kupio sam ga več...
Javi se za kad si u zg
svaki dan :hehe: :hehe:mozemo sutra predvečer na ak ti paše,imamo neki sastanak u firmi,a poslije ostajem u Zg,dežuran sam..
Može, ja sam od 18:30 free. Javi se na mob.
saznao cijene u autohrvatskoj..B8 sprint prednji su 918kn a zadnji 1578kn,B6 sport sitno jeftiniji..Isporuka im je 7-10 dana,kaj nije puno,čitao sam po drugim forumima da se oduži..Koje su vaše preporuke s obzirom na eibach -30mm??
...uzimaj bilstein, predobri su sa kombinacijom eibach -3cm...nisu pretvrdi, a lijepo sjednu...
koje??B8 ili B6..Nisam pametan.B8 su za spuštene aute,kraći su ak sam dobro skužio.ali koliko to može štetiti ostatku ovjesa?
Znači B8 Nije ni neka razlika u cijeni,a možda i po uzoru na Marea iskopam kakav popust
...budem ti ja pitao, na ime svoje firme, pa morti iskopamo malo veći popust...
Mislio sam na bratića od žene,mislim da mi je pričao da mu sestra radi u autohrvatskoj.možda nekaj prek nje..
kaj čujem šuškanje eura za felge?? :hehe:ja razmisljam za slijedecu sezonu nekaj drugo staviti..samo 3slova cu reci..gta