0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
baš ja planiram dati ravnati i fabati TI felge...jel to sve ide u cijenu 250kn i da li colaža igra ulogu kod cijene?
Kod Cibone pjeskarenje i farbanje felgi 250kn po komadu....
Ja sam svoje felge sredio kod Bata, Zagreb, Slunjska 10, 300 kn/kom.Samo kaj su sad sive a ne srebrne, razlika u boji je očita, no zadovoljan sam.
Vulkanizacija Horvat, Bestovje, Sv. Nedjelja, 091/7240-782 Kruno. Odlično radi
Isprike moderatorima što sam na krivo mjesto postavio temu. Još uvijek sam nov pa zujim Hvala na prijedlogu dečkima. Što se tiče odražavanja aluminija sjajnim,sve zavisi o paknama kakve imaš na diskovima...npr. moje su tolko mekane da kad operem auto u miramarskoj dok dođem do kvarta već su mi prednje felge onak čađave-to je jedan od razloga zaš i idu u tamniji ton
KOd mene u ČK je pjeskarenje 50kn po felgi Ja sam dao bratove neki dan i prva liga su napravili samo ostanu poprilično hrapave Na takve lakiranja nema sigurno, sad treba brusiti da se zaglade pa onda pristupit lakiranju
...nashao sam lika koji pjeskari felge po cijeni 90kn/kom...poshto sam nabavio OZ superturismo, napraviti chu od njih wrc white...e sada mene zanima, tj. bojim se da che se nakon lakiranja (2-komponentnim lakom na shpricu), oshtetiti/zguliti rub felge na vulkanizerskom stroju za montazhu...koliko znam, guma se mora poduprijeti polugom da bi se montirala na felgu... :rolll:...na koji nachin izbjechi oshtechenje svijezhe polakirane felge... :
ja sam gledao kod vulkanizera kod kojeg sam ja montirao gume na svoje alu felge i to je radio strojno i stavio je nekakvu plastiku na taj komad alata koji stišče gumu u felgu i nije niti malo oštetio felgu, tak da svaki malo bolji vulkanizer ima te nastavke koji se stavlju da nebi oštetio lak na felgi