Dečki, od prije mj-dva sam vlasnik jedne 166-ice sa DSP om i wooferima. Imam jedan problem.... jako mi se gadi.
povremeno mi se cuje da lijeva strana audija jednostavno zanijemi, ili počne krčati, ali vrlo lagano krčanje, tako da sam pomislio da je visokotonac u vozačevim vratima "probio".
Odmah sam zamjenio visokotonac za drugi, i pošto je slučaj takav da se to prekidanje (i/ili krčanje)događa možda u 20% slučajeva kada se vozim, ispočetka je bilo sve super i mislio sam da sam riješio problem.
Na žalost kasnije se opet čuo isti problem, tj, da lijeva strana ponekada samo prekine, ili da počne krčanje pri nekim frkvencijama....

Da li je imao itko iskustava da je možda izgorio izlaz na DSP pojačalu ili je nešto drugo po srijedi.
Mislim da bi bilo najjednostavnije probati promjeniti DSP, pa vidjeti dali će se to događati ponovno ili ne.
BTW, i meni se čuje zujanje (u skladu s brojem okr motora) na zvučnicima kada je volume dosta pojačan, a zvuk snimke tih.
Zanima me kvalitetno rješenje za slušanje MP3, ali htio bih zadržati cd changer.
Ekipa, dajte neke sugestije PLZ!