0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
JAdna je toliko stajala da su diskovi zahrđali.Mrak auto, samo NIko nemoj da je ubiješ sad, polako s njom da se ne zaneseš....... )) ))
Citat: Boxer - 07-03-2007, 15:19:34JAdna je toliko stajala da su diskovi zahrđali.Mrak auto, samo NIko nemoj da je ubiješ sad, polako s njom da se ne zaneseš....... )) ))Nisu rđavi od stajanja, nego je oprana sat vremena prije pa se odmah uhvatilo Polako, polako...bez brige
Nikooooo, još slikicaaaaaaaaaaa!!!!!!!
ma to ga je propeljal kroz more i opral je motor pa sada se hvali kak je čist )) ))
Ma jeee.... to radi fotošop Ima Niko jednog priku koji mu to sređuje ))
Citat: reddevill - 21-04-2007, 08:22:23ma to ga je propeljal kroz more i opral je motor pa sada se hvali kak je čist )) ))Ivasol, miniwash i sprej za plastiku čuda rade..
sta neka zamjena vozilica...kupovina prodaja....?nejasno mi malo...
aha.....fino finodakle 2.5 je u pitanjusjajan motor puno srece u kupovini
Citat: Ery - 14-05-2007, 10:24:15sta neka zamjena vozilica...kupovina prodaja....?nejasno mi malo...Pokušavam "navuć" punicu na sudjelovanje u investiciji za novu ili novu rabljenu )) alfulju, pa je Nikina bila samo mamac na koji je vrlo dobro reagirala
Citat: Vele - 14-05-2007, 10:28:59Citat: Ery - 14-05-2007, 10:24:15sta neka zamjena vozilica...kupovina prodaja....?nejasno mi malo...Pokušavam "navuć" punicu na sudjelovanje u investiciji za novu ili novu rabljenu )) alfulju, pa je Nikina bila samo mamac na koji je vrlo dobro reagirala )) )) Vele vrag....podmitio me pivom....da dovezem alfu....kako bi se punice rjesio na pola sata :hehe: :hehe: :hehe: