0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da, kada gasim auto cujem zatvaranje klapni, kada palim cujem otvaranje i nešto tik-tik-tik....cuj, nije 10, max 5 sec
a kaj je napravio dobitnik prve nagrade?
sve isto, saamo stavio volan od đurđe unutra... : :
Jok, rastavio u dvorištu 156 do zadnjeg šarafa, pod najlonom U SVOM DVORIŠTU pofarbao sam auto u bijelo (prije je bio crven) sve slozio i jedno 10 dana polirao auto da se ne vide tockice od prasine i slicno......LUĐAK :hehe: :hehe: :hehe:Enivej, stari freek sa foruma....a djelilo me 2 glasa od prvog mjesta
Pitanje za ekipu s giugiaricama......Cuje li vam se zujanje krilaca od klime iza table kada palite auto svaki put, meni se cuje svaki put isto kada palim auto, jedno 5-10 sec zuje krilca ko da se kalibriraju pa stanu......Znam da je centrala klime selflearning ali sumnjam na to da sam mozda napajanje za memoriju centrale koje treba biti direktno provuko preko kontakta pa gubi postavke svak put kada ugasim auto....Znaci samo me zanima, cuje li se vama zujanje klime/grijanja iza table svaki put kada upalite auto..... :
Jok, rastavio u dvorištu 156 do zadnjeg šarafa, pod najlonom U SVOM DVORIŠTU pofarbao sam auto u bijelo (prije je bio crven) sve slozio i jedno 10 dana polirao auto da se ne vide tockice od prasine i slicno......LUĐAK :hehe: :hehe: :hehe:
Moram se pohvalit..... Dobio sam 2. mjesto za Best Project u 2008g. na forum.alfa156.net Member Awards :rolle: :rolle:
Predinva je samo su mi felge ružne :rolll:
Oš se trapit za felge, meni su tvoje ljepse
Kolega jesi napravio unutrasnjost do kraja??
(Image removed from quote.)
Usporedit cemo kada se vidimo mislim na zujanje :hehe:Kada si ode?
nemam blage :rolll: kako ženče odredi
Onda cemo se svi skupiti....i kum ce iz ZG doci
a kad kumašin dolazi ma došli bi mi nego nam je u kući hladno za popizdit a treba dva dana za zgrijat je. brrrrrrrrrr
Ali vrime leti...još malo pa ce zagrijat