0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Niko u nedjelju kad smo se vračali kući kad sam ugledao u retrovizor i vidio tebe, izgleda j..... dobro posve drukčije izgleda kad je auto u pokretu nego kad stoji. stvarno predivno
Sprema se pojacanje pod haubom......više informacija ide kroz sljedeci tjedan
I lagano olaksavanje.....ide glazba vani....DLS sub, teška kutija...pojacalo....DVD.... lova ce se ulozit u ovu masinu koju cu slagat ako bog da
uloži malo i u kočnice
kaj ide GTA motor tranu a? samo pazi da nebi plakao za dobrim starim izdrzljivim 2.5
Da, 2.5 je nepoderiv, ali i 3.2 je iznimno izdržljiv motor ako se pravilno održava
kad več stavljaš unutra drugi motor onda uzmi 3.7 jer sa 2.5 na 3.2 je premala razlika a i gta će onda gledati u auspuh :hehe:
niko ne govori (tj. ne pise) puno u zadnje vrijeme, nesto ozbiljno se kuha, bas me zanima sto ce napraviti
I mene zanima što ću napraviti
:hehe: i niki se hormoni uskovitlali ...aj radujemo se novim rzanjima pod haubom kad uokviris plan ocekujemo detaljnu prezentaciju
auuuuuuuu i sada nek opet netko pocne njatke po autodelti, odma ga zgazimo to je nasa najljepsa alfa na forumu hmmm, ili mareova....hmmmmm ma mozda ipak nikina.....hmmmm a da niko baci copetizzione boju......hmmmm ili ne.......hmmmmm
GTA perla bijela
Jok, limarija se više ne dira....cak je dobra ova boja, ako razbijem samo preljepim power-tape-om paše nijansa :hehe:
neke nove felge idu gore*?