Nino T i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Na alfa connect app se osobno još nisam spojio ali uspio se spojiti kolega iz kluba tu iz rijeke. Mislim da su mu pomogli u ovlaštenom u svezi nekog koda ili slično.Za most cu ppgledati.Što se tice ovog upozoravanja na kamere. Tomtom navigacija kao da ili ne zna za sve kamere ili ne upozorava ako si iypod bekov limita, uglavnom nisam siguran ako je baš 100% pouzdano. Upozorava na vise bjih nego isgi sustav u 595 iz 2019 godine, ali npr uppzorava na neke kamere koje su premjestene vec ima par godina.Maps su tu puno bolji izbor po meniAbarth sam kupio 2019te, sve isto radi (u svojim limitima) kao prvog dana. Na koji nacin prestane raditi tomtom upozoravanje na prometne kamere?
Čestitke I ja razmišljam staviti distance, koliko mm ti planiraš staviti?
Što se tiče tomtom, ako uzmeš doplatu na alfa connectu - My Navigation Renewal, imaš sve kamere i live promet, čak mi bolje radi neko google
Ako sam dobro upratio na tonale forumu i po ponudi od eibacha sa TUVom na slfisti shopu, onda se 16mm cini kao siguran izbor. Sad mi je to malo palo u drugi plan zbog obaveza pa nisam jos to uspio rjesiti. Uzro bi odmah tamo i auspuh sa vanjskim nastavcima i one OEM plastike kao sto ima plug-in modelOvaj benefit connecta nisam znao. Probati cu se malo pozabaviti time sljedeci tjedan kad popusti tempo