20-04-2026, 20:26:04

Autor Tema: Stelvio par upita  (Posjeta: 199 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline exer86

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
    • Vukovar
Stelvio par upita
« u: 19-03-2026, 16:28:19 »
Pozz, imam 2021 stelvio, ali lusso ti oprema, znaci ima srebrni difuzor, krom oko vrata, Ovako od opreme ima sve sto je dolazilo, panorama, hk, pracenje trake, acc, jedino nema veloce sjedala, i citanje znakova (btw da li se to moze nekako dodatno staviti? posto naravno ima kamere)

ugl zanima me zamjena zadnjeg difuzora za veloce, koliko je to posla?

vidjao sam i ovakve difuzore koje ja imam, ali samo u crnoj boji, cak neki i veloce modeli imaju takav (ne znam o cemu ovisi), ugl vise mi se svidja da je malo "agresivniji" jel. I krom oko vrata bih presvukao u crno.
Iako mi na drugom forumu kazu da nista ne diram, jer je to seljo tuning, ali ne vidim po cemu, jer je sve original

Takodjer i 20tice felge, koliku razliku cine u udobnosti vs 19-tice?
recimo da sam zadovoljan s 19ticama, ali 20tice izgledaju dosta bolje na stelviu.
Non stop se premisljam uzeti ili ne, pa me zanimaju prvo iskustva, jer ne bih ako je velika razlika u "neudobnosti"

Online danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
Odg: Stelvio par upita
« Odgovori #1 u: 19-03-2026, 16:32:47 »

Pozz, imam 2021 stelvio, ali lusso ti oprema, znaci ima srebrni difuzor, krom oko vrata, Ovako od opreme ima sve sto je dolazilo, panorama, hk, pracenje trake, acc, jedino nema veloce sjedala, i citanje znakova (btw da li se to moze nekako dodatno staviti? posto naravno ima kamere)

ugl zanima me zamjena zadnjeg difuzora za veloce, koliko je to posla?

vidjao sam i ovakve difuzore koje ja imam, ali samo u crnoj boji, cak neki i veloce modeli imaju takav (ne znam o cemu ovisi), ugl vise mi se svidja da je malo "agresivniji" jel. I krom oko vrata bih presvukao u crno.
Iako mi na drugom forumu kazu da nista ne diram, jer je to seljo tuning, ali ne vidim po cemu, jer je sve original

Takodjer i 20tice felge, koliku razliku cine u udobnosti vs 19-tice?
recimo da sam zadovoljan s 19ticama, ali 20tice izgledaju dosta bolje na stelviu.
Non stop se premisljam uzeti ili ne, pa me zanimaju prvo iskustva, jer ne bih ako je velika razlika u "neudobnosti"

Čitanje znakova mozda sa nadogradnjom softvera sa moze dodati jer kamere su iste.

Udobnost ovisi dosta o ovjesu i gumama. Ako imaš adaptivni ni 21 nije neudoban. Ako imaš run flat gume uvijek je neudobniji.

A ovo za lajsne ako ti se sviđa sve drmes u foliju i ako ti dopizdi lako se skine.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Offline exer86

• Sa stažom
    • Vukovar
« Odgovori #2 u: 19-03-2026, 16:45:17 »
Lusso ti nema adaptivni, iako mi ne treba, ovako mi je savrsen, odlicno lezi, a nije tvrd

Znaci moglo bi se nadograditi citanje znakova? vjerojatnio kosta par iljada eura u ovlastenom :D

da, folija naravno,

evo kod mene je ista boja kao kod ovog lika, i auto izvana izgleda top, sve crno, iako je ovo vjerojatno QV difuzor?

« Zadnja izmjena: 20-03-2026, 18:34:04 od a.m.alfa »

Online danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #3 u: 19-03-2026, 17:03:12 »
Lusso ti nema adaptivni, iako mi ne treba, ovako mi je savrsen, odlicno lezi, a nije tvrd

Znaci moglo bi se nadograditi citanje znakova? vjerojatnio kosta par iljada eura u ovlastenom :D

da, folija naravno,

evo kod mene je ista boja kao kod ovog lika, i auto izvana izgleda top, sve crno, iako je ovo vjerojatno QV difuzor?

https://www.youtube.com/watch?v=inZG_l0m6s0&t=28s
Matej ili netko tko ima MES vjerovatno može aktivirati. Nadogradnja softvera na zadnje verzije je 150€ ako se dobro sjećam.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Offline exer86

• Sa stažom
    • Vukovar
« Odgovori #4 u: 19-03-2026, 17:32:59 »
Tko je Matej? :D kako se zove ovdje

Offline crnmarin

• Član Alfa Kluba 2