24-07-2026, 00:35:13

Autor Tema: Giulia MY23 - kontrole poziva na volanu  (Posjeta: 479 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline strelica

• Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Spol: Muški
    • Rijeka
Giulia MY23 - kontrole poziva na volanu
« u: 02-02-2026, 22:31:40 »
pozdrav svima,

zamolio bi pomoc ako netko moze provjerit da li mu rade upute vezano za uspostavu poziva tj otvaranje liste poziva, koristenjem kontrola na volanu (snapshot dole).

u pitanju je Giulia MY23 (redizajn sa digital cluster-om), ali pretpostavljam da se isto odnosi na Stelvio.

moj ETM version
MV-145.000.029
TV-145.000.029

snapshot iz manual-a

konkretno se radi o uputama sa eLum-a
83_620_GIULIAMCA_603.93.818_EN_04_09.22_L_LG

unaprijed hvala.

Offline Ivo

• Starosjedioc
    • Zagreb
Odg: Giulia MY23 - kontrole poziva na volanu
« Odgovori #1 u: 02-02-2026, 23:53:11 »
pozdrav svima,

zamolio bi pomoc ako netko moze provjerit da li mu rade upute vezano za uspostavu poziva tj otvaranje liste poziva, koristenjem kontrola na volanu (snapshot dole).

u pitanju je Giulia MY23 (redizajn sa digital cluster-om), ali pretpostavljam da se isto odnosi na Stelvio.

moj ETM version
MV-145.000.029
TV-145.000.029

snapshot iz manual-a

konkretno se radi o uputama sa eLum-a
83_620_GIULIAMCA_603.93.818_EN_04_09.22_L_LG

unaprijed hvala.
Bas me zanima. Na Tonaleu se nikad nije oojavila lista poziva. Citao sam upute vise puta i jednostavno nema te opcije. Ne izlistava zadnje pozive i sl. Na centralnom ekranu da. Ali preko tipki ne, niti se ne pojavi na instrument ploci. Mozes se javiti i prekinuti. I to je to. Ista stvar je akoje tel spojen oreko car playa ili normalno. Mozda je vezano za telefon tj. Operativni sustav. Ja iamm iPhone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: strelica

Offline strelica

• Učim polako
    • Rijeka
Odg: Giulia MY23 - kontrole poziva na volanu
« Odgovori #2 u: 03-02-2026, 08:33:41 »
Bas me zanima. Na Tonaleu se nikad nije oojavila lista poziva. Citao sam upute vise puta i jednostavno nema te opcije. Ne izlistava zadnje pozive i sl. Na centralnom ekranu da. Ali preko tipki ne, niti se ne pojavi na instrument ploci. Mozes se javiti i prekinuti. I to je to. Ista stvar je akoje tel spojen oreko car playa ili normalno. Mozda je vezano za telefon tj. Operativni sustav. Ja iamm iPhone.

Sent from my iPhone using Tapatalk
hvala na feedback-u.

koristim android (Galaxy S25+), ali ista stvar je sa Android Auto-m.
nisam nasao nacin da se pokrene lista poziva ili slicno, preko kontrola na volanu.
iako manual pise da se moze :)... ah...