nešto se malo i radilo na autu

nalijepljena HF naljepnica i kupljen HF privjesak za ključeve jer sada ima smisla. Obnovljen je i ključ jer je stari bio sažvakan

Za auto je kupljeno sve što je trebalo da se obnovi i dovede u stanje 1/1, bilo je i nešto tuninga pa ajmo probat nekim redom.
Kupljeno nekoliko setova filtera da imam, sve od MANN-a, za ulje sam se odlučio za MOTUL SPORT ester 5w-50, zamijenjen kuplung set + hidro potisni, zamijenjen kiler klime, semerinzi poluosovina, motor je ispiran 2x sa motul 5W40 uljem i liquimoly aditivom za ispiranje u 3000 km da se motor osvježi, novo ulje u getribi od RAVENOL-a, popravljeno crijevo od kvačila (obavezno ići u
VEP hidraulika - Vrapče, Rakitije izbjegavati!

) - to je sve nešto od redovnog što je trebalo da se auto osvježi i da je 1/1. Sigurno mi fali još par sitnica ali to je ok

Od tuninga je složeno svašta, nadogradio sam kočnice na brembo 330 koji ide u originalu na tbi, naručio sam adaptere, razbušio diskove i izradio centralne prstenove za diskove, diskovi i pločice su ATE, kočiono ATER typ200 (racing), reparirao čeljusti sve što je trebalo, HEL lajtunzi, to je kaj se kočnica tiče
Kaj se tiče snage, ugrađen FMIC sa silikonskin crijevima, složen kompletno nov auspuh fi 60 sa klapnom, DP u keramici. Uzeo sam TD40L turbo kit sa novim injektorima i senzorima, port match-ao turbo ispušno sa ispušnom granom, obukao u keramiku.
Hvala prijatelju
Adi što mi je pomogao u nabavci grane iz Sarajeva i logistici, pravi prijatelj i alfista

Dalje sam uzeo od GFB-a turbo boost kontroler da tlak uvijek bude spot on

Stavljena
Branetova tj. Elmet lakša trkača balansirana remenica radilice
Gljiva redovno namontirana da dobijemo nešto zvuka, hvala
Marijanu 
Panorama nešto nije radila pa hvala
Valentinu na pomoići oko rastavljanja i sklapanja te Žarkanu na logistici drugog mehanizma panorame

Za mapu i kako se vozi i pucketa je zadužan moj stari dobar prijatelj
Matej, puno žrtve ali na kraju priče TOP posao iako zna da nikad nije gotovo

Za 90% mehanike da auto radi i funkcionira kako treba je gospodin
Jopi i tu isto već dugi niz godina svima preporučam, idite kod Jopija, zna posao i radi kako treba
Ostalih 10% sam ja sam nešto fušario

oko boost kontrolera montaža i neke druge sitnice, bilo peripetija sa distancama i vijcima sa pomičnim konusom kaj sam morao sređivati ali ok... sve se sredilo ali pojelo živaca
MARIAL je razvažao, prenosio i zajebavao, ovo zadnje mi je najbitnije

U međuvremenu nisam imao mira za felge i stara bolest me napala da bi htio na talijanki imati OZ felge i nabasao sam na
CRVENE alleggerite

Tu mi je
Ado opet pomogao sa drugim setom čeljusti i kod
Ivana u Kaknju smo dogovorili da az AlfaBalkan susret sredimo tj. farbamo felge i čeljusti u jednu finu srebrnu sa dosta perle. Tim Vale, Jopi, Franko su isto puno pomogli oko ostvarenja ovoga, hvala

Nema nešto puno slika, puno više se radilo nego slikalo, hvala svima još jednom na ostvarenju ovog projekta, sad ostaje uživati

tak mi i treba kad ne pišem češće u temu

evo i nekaj slika