Ja to planiram napraviti, nakon tvog iskustva, koji je najbolji način za to napraviti?
Po meni po onome sta sam vidio iz videa iza satova ali ja moj nisam mogao skinuti a bojao sam se napeti sa necim da ne bi puklo nesto.
Tako da sam isao odozdola.
Alat potreban torx 20 25 nastavak ili kljuc 10 i one plastike za demontažu. Posto su to matice i hoce ispasti stavi krep trake u nastavak da ne moze ispasti.
Donja plastika ima par sarafa i ima jednu plasticnu kopcu koja drzi dovod ventilacije te dva konektora za istekati i obd port koji ima zabicu sastrane koju stisnes i upadne. Nakon toga plastiku vuces prema sebi.
Da bi je izvadio moras odvojiti i tepih lajsnu sa grebena. Nema sarafa samo kopce i vuces prema sebi.
Kad nju maknes skini i oplate oko volana, donja ima dva sarafa torx i ostalo su kopce. Gornja je sve na kopče.
Ja sam ih skinuo svakako zato jer sam htio preko satova ali su mi i olaksale da zavucem ruke sa jedne i druge strane. Te da si posvjetlim.
Pretinac imas jedan saraf torx i dvije kopce.
Nakon toga skines radio modul dva sarafa i spustis ga niže da mozes zavuci ruku.
To govno se nalazi sa gornje strane stuba volana i drze ga 3 kom 10 sarafa.
Ja sam ga skinuo da si ga namjestim da lakše odstekam kablove.
Nakon toga sam ustekao bypass u te konektore i proveo ga da ne smeta nicemu ispod stuba.
Te sve obrnutim redosljedom sastavio.
Konektor mi je sad u onom prorezu volana gurnem ruku i napipam ga i povucem van.
Budem ti stavio slike koje su meni najvise pomogle. Pomogao mi je i Matej savjetima gdje sta jer videi na internetu su za kurac.
Nadam se da sam ti pomogao.
Ako zapnes slobodno se javi na 0955703376 ako me ne mozes dobiti posalji poruku pa te nazovem.
Sretno.
P.S. dobro gledaj na kopcama imaju ove male zabice i lako izleti ja sam izgubio jednu a gdje nemam pojma samo je odletila i ne bi je vise nasao da si bog. I na tepih lajsni sam jednu slomio i zaljepio je nazad.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk