Ne?to se i radilo zadnjih 3 tjedna. Brembo uskoro ide gore u kombinaciji s TRW-om, nabavljeni gta look Depo farovi koji ?e tako?er na sre?ivanje malo, te SP pragovi nabavljeni. Volan TI je takodjer tu, ide uskoro tapeciranje i novi gumbi?i tako da bi trebao biti u odli?nom stanju, takodjer ide u tapeciranje i ko?a mjenja?a i ru?ne ko?nice. Ima par sitnica koje sam tako?er napravio, airbag poklopac vi?e ne str?i, te zamjenjene puknute plastike izlaza za zrak, ostatak ?e se takodjer zamijeniti obzirom da su kod mene izblijedili znakovi otvaranja i zatvaranja ventilacije, te novo ku?i?te klju?a.
Alfa je trenuta?no rastavljena, ide na lakiranje prednji i zadnji branik, sp pragovi, te limarenje praga zadnjih 10-tak cm. Ostatak auta tj. Laka je u odli?nom stanju, tako da zasad ne diram druge elemente.
Nakon ?to se sredi estetski izvana, prelazim na unutra?njost. Odustao sam od crvenih sjedala, ostaje TI zasad. Ono ?to me jako bode u o?i su oplate vrata koje su se objesile, u potrazi sam za crnim ko?nim oplatama

Takodjer razmi?ljam i o nekoj GTA unutra?njosti ako naleti na oglasima.
Evo i koja slikica