Djeca rastu, Giulija je postala pretjesna pa je nakon, moram priznati, iznenadjujuce brze prodaje stigao nasljednik koji velicinom zadovoljava potrebe. S obzirom na to da smo dosta smanjili kilometrazu isli smo na benzinca.
Razmatrali smo unos no na kraju smo nasli RH auto sa jako malo kilometara i vrlo brzo se dogovorili i realizirali.
Godina proizvodnje 2020., 200 KS, Sprint oprema.
Malo slika izvana za pocetak, unutrasnjost nije reprezentativna. Imam termin ovaj vikend za detailing pa ce bit fotki i unutrasnjosti kad se sredi.
Prvi dojmovi i usporedba sa Giuliom koja je bila 2,2 180 KS je da je Stelvio dosta tromiji.
I naravno potrosnja je dosta veca. Zadnjih skoro 20000 po BC-u od prijasnjeg vlasnika je bila cca 13 litara. Ja sam u 2 dana voznje dosta ispod 10, vidjet cemo kako ce to ici dalje, al zbog manje kilometraze na godisnjoj razini nije mi to toliko bitno.
Nema neke tehnikalije koje smo na Giulii imali (keyless, easy entry, grijana sjedala na struju grijani volan, nadzor mrtvog kuta, automatska duga), al morao je bit mali kompromis.
Boja je bomba po meni, crni detalji isto tako, zao mi je kaj obrubi oko stakla nisu glossy, nego obicni pa se vec vidi malo utjecaj sunca (iako je auto bio stalno garaziran i vrlo malo vozen). I to ce se probat osvjezit.
Znatno je tisi od Giulie i to nam je bas veliki plus.
Dobili smo i zimski komplet felgi, MAK speciale, 19 cola isto, lijepe su.
Ici cu vjerojatno na Stage 1 kroz neko vrijeme i to je to.