04-12-2025, 05:38:50

Autor Tema: Giulia - problemi sa letvom, iskustva  (Posjeta: 594 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vin_XX

• Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Spol: Muški
    • Gospić
Giulia - problemi sa letvom, iskustva
« u: 10-01-2025, 13:11:20 »
Pozdrav ekipa, imam problem sa svojom Giulijom pa me zanima je li netko imao slicno iskustvo. Naime kod motanja volana u lijevu stranu cuje se neko lupanje, kuckanje... prve prognoze su da je losa letva volana. U voznji nema apsolutno nikakvih poteskoca, niti lufta na volanu i slicno. Zanima me je li tko imao slicnih problema, je li potrebno mijenjati cijelu letvu ili nez...hvala

Offline Toya

• Starosjedioc
  • Veloce 2.0 Q4
    • Senj / Zadar
Odg: Giulia - problemi sa letvom, iskustva
« Odgovori #1 u: 10-01-2025, 14:02:51 »
jel ti qulia q4 ? ako je onda to lupkanje u lijevo ili desno kad namotaš je normalno (rade pogoni) kod q4 kada s mjesta krećeš pomalo. To se najviše primjeti u podzemnim garažama  :tooth
Bor bor ograda ! :D

Offline Vin_XX

• Učim polako
    • Gospić
« Odgovori #2 u: 10-01-2025, 14:27:46 »
Nije q4, i sto je najgore to je baš bučno u kabini. Uglavnom se cuje kod motanja u mjestu ili jako malim brzinama, sto je i logicno. Npr jako malo se čuje kada je auto hladan, što se duze vozi to se glasnije cuje...Izluđuje me..

Offline Toya

• Starosjedioc
  • Veloce 2.0 Q4
    • Senj / Zadar
« Odgovori #3 u: 10-01-2025, 14:31:24 »
Nije q4, i sto je najgore to je baš bučno u kabini. Uglavnom se cuje kod motanja u mjestu ili jako malim brzinama, sto je i logicno. Npr jako malo se čuje kada je auto hladan, što se duze vozi to se glasnije cuje...Izluđuje me..

a ništa onda odvezi je majstoru da pogleda, možda je homokinetički zglob ili nešto od ovjesa pa da znaš koja je dijagnoza, sve ostalo je gatanje  :mehanic
Bor bor ograda ! :D