Bok dobri ljudi!
Tužan sam jer mislim da mi se bliži kraj druženja sa svojom alficom 147 1.9 jtd 2006.
Auto ima samo 153000km ali je realno u lošem stanju.
Za dosta toga sam sam kriv al prekasno je za kajanje!
Kako sam emotivno jako vezan za nju nisam poslusao misljenje cijenjenog člana ovog foruma koji nam većini popravlja ljubimice, nego sam otišao kod lika u Popovaču koji mi je za realno malo love (pričam o njegovom radu) promijenio: prednje diskove, disk plocice, isto tako i zadnje, set za reparaturu zadnjih čeljusti, prednje amortizere i opruge, prednja ramena i okretista amortizera.
NAvodim kaj je promijenio jer se fkt iskreno ne kužim u aute.
To je sve napravljeno za fkt ok cijenu, zato sam se i odlučio na to.
Nakon 7 dana mi je otišao i zadnji dio, pitao sam par majstora i otprilike se slažu.
Trebaju mi zadnji amortizeri, spiralna opruga, garnitura za montažu i nosač amortizera.
Dao mi je i ok cijenu ali nakon kaj sam vec potrosio 600e za ove prije navedene zamjene, ne mogu uložit opet dost novaca u ovo.
Auto i inače nije u bajnom stanju ali bi ga volio vozit npr do druge Nove godine pa se na 20 godisnjici oprostio od svoje ljubimice.
Sad ono kaj bi volio naći: povoljne, a u ok stanju, ove dijelove koje bi mi on zamijenio da me auto posluzi jos godinu i pol!
Da li to ima smisla, jel moguće to naći ili je priči kraj

?
Svaka pomoć je dobrodošla, pozdrav svima