Kako ova 3 modela polako izumiru, sto zbog zivotnog vijeka, sto zbog vremenskih utjecaja, sto radi raskupusavanja zbog prodaje rezervnih dijelova, a pritom su to bili vrlo zanimljivi modeli, zanimljivih ponuda za svoje vrijeme, zanimljivih voznih osobina iako nisu u fullu Alfa Romeo kakav je nekad bio prije Fiatovog vodstva, mnogima jos uvijek jako dragi automobili iako ih se nije na vrijeme znalo dovoljno cijenit pa nestaju sve vise i vise, polako se za jos uvijek pristojne novce izvlace posebne izvedbe ili "socijale" u jos uvijek dobrom stanju, mislim da bi bilo lijepo da polako imamo registar tih modela ukoliko nadlezna tijela ovog foruma to odobravaju, tj podrzavaju ideju.
Bilo da su to regani ili neregani auti, bitno da nije plan bacat ih neslupane u smece i rastavljat u dijelove nego nastavit vozit ove koje se voze i obnavljat one koje su u losem stanju.
Moja je trenutno odjavljena.
146 1.6 TS 88kW/120 HP iz 1997. Kupljena u Sesvetskom autocommercu 06/97.
Trenutno je presla nekih 225 000 km (drugi cajger je unutra sa drugim km pa ne znam tocan iznos) i limarija joj je uzas.
Boja je Rosso proteo metallico.
Oprema neka socijalna, ima maglenke i treci stop na Zender spojleru no spojler sam skinuo jer nikako nije htio ostat zaljepljen duze od 3-4 mjeseca.
U mojoj familiji je od 2007. ili 2008. Nekoliko puta do sada sam pokusao zapoceti obnovu no svaki puta me je nesto sjebalo u tom naumu.