0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja bi na crnu stavio srebrne 19 TI felge od 159 sa 235 35 19 gumama ali to zahtjeva malo spuštanja sa eibachom da izgleda kako treba.Ili naravno ultraleggera i sl isto budu sjele bomba tu mozes ići na 5x112 ET32-35 8.5x19 sa isto 235 gumama.Sent from my SM-S918B using Tapatalk
reci mi samo, kada idem na OZ 5x112 trebam neke druge šarafe uz te felge nabavit?zanimljive su mi recimo OZ Ultraleggera, OZ Superturismo, OZ Racing Wave...
zadnja fotka mi je super...di je to??
Brana se vidi u daljini, na brdu Knezovici i Mršići, a iza brda Prolozac Zadnjih godinu dana proveo doli dosta vremena na terenu, znam skoro svaki kamen tamo ( nova katastarska izmjera Prološca u tijeku )
Šta kažeš na Imotski? Jel valja to šta 🤣🔥✅Inače to mi je ženin kraj pa znam svratit često.
Samo vas promatram 🥰🍀🔥🔥🔥
Lipa crna stoji joj brutalno
https://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-Giulietta/Wheel-Spacers-Bolts/Eibach-Wheel-Spacer-2x-20-mm::5025.htmlIma ko iskustva s ovim distancama ?
Dok čekamo ljeto, malo smo šporki od soli i snijega.A za distance cemo onda vidit, mozda i neke lokalne uzmemo s obzirom na Batinino negativno iskustvo.Ako jos tko.ima kakvih savjeta neka javi.
pa nije imao losa iskustva sa alfisti.net nego sa eibach distancama.alfisti net su ti za svaku preporuku.
ajde dobra je i zamazana, meći veće felge pa ti ne trebaju distance