Uletila 159SW TI 2.0 2011 170tkm od tatinog prijatelja, nije bila u oglasu, pristupačna cijena. pa su sad dvije u vlasništvu.
Molim ljubazno admina da promjeni naslov u "Alfa 159 2.4 Summer lady, 2.0SW Zlata"
vožnja 2.4 vs 2.0 nema veze s vezom, različiti auti totalno. 2.0 se vozi puno manje karakteristično, puno sličnije nekom random autu. 2.4 mi je zabavnija i ugodnija za moje odlaske na jadran, ali jbga, SW je praktičnija, stražnji sicevi kao da su plići, dobiva se puno više mjesta iza za sjedenje djece-njima za noge.. a sicevi su jednako postavljeni za moju tj ženinu visinu.. TI sicevi ispadaju čak i neugodni malo, nisam debeo imam 80kg na 181cm visine, ali mi bočnice sica stišću gluteuse.. al dobro navika... ugl puno razlika.. ako bi se mogla dobiti dobra cijena, s berlinom bi se mogao možda rastati..
što se tiče planova za 2.0;
- tapeciranje mjenjača i volan je gore izguljen (kad bi se mogo samo taj gornji dio volana pretapecirat to bi bilo bomba)
- radio hvata doslovno 2 stanice, a ponekad niti jednu, ne znam jel do antene ili radija ?
- stražnja vrata pucketaju - graničnici ?
- volio bih izvući i drugi (desni) ispuh identičan ovom sadašnjem lijevom
- EGR je hardwerski riješen, ali dpf i swirlovi nisu dirani - možda bi to trebalo riješiti