A niti sa lecom i halogenom zaruljom ako cemo bas zakonski gledano jer su opet radene nedopustene preinake po faru samo sto to tesko da ce itko primjetiti. Xenon u leci kako tako, bez lece problemi sigurni. Peraci farova isto upitno da li ce se skuziti da nema jer ja npr na led svjetlima uopce nemam perace.
Ako nemaš perače, početi će njuškati i skužiti da je aftermarket. Na tvom oem LED-u će isto tako početi njuškati i skužiti da je original.
Uglavnom mislim da se ne isplati. Leće su dvadesetak dolara, xenoni isto, brtvilo isto, perači isto, nivelacija cca 50 - dakle soma kuna sa 100% vlastitim angažmanom i još ponešto troškova u vidu priručnog materijala.
I opet si nelegalan. Nemam pojma. Moji farovi su u komi pa si mislim stalno da li to napraviti ili ne, ali sam sve bliže tome da otvorim farove, uredim ih i zatvorim. Samo naravno da sam nesposoban to napraviti, jer kada se već otvara, šteta bi bilo ne ubaciti xenone ha ha ha
I kada smo već kod toga, da li je netko ikad ubacivao 3" leću u 147 FL? Čini mi se bolja i sličnija OEM lećama.