Bio sam u AC u Zagrebu... Vidjeh predivnu Julku

u 8C boji, crni kit, sportska sjedala, ajme kakva makina

, samo 300 000kn

, inace AC je koma kao autotrgovac, ne mozes probati auto, prodavačica nema pojma sta znace pojedine stavke u listi opreme, apsolutan gubitak vremena. Od svih auto kuća koje sam posjetio, jedino sam kod Prikratkog dobio zadovoljavajuci tretman.
Uopće nije čudno da je FLAR prodaja u komi. Nije mi jasno kako opstaju kao uvoznik na ovaj način, otkud zarade za plaće

:
U AC su imali dva redizajna, i unutrasnjost izgleda (meni) dosta privlacnije. Ženi se na slikama nije baš sviđala, ali uživo smo se zaljubili u auto, zbilja je lijepa Julkica. Kvaliteta unutrašnjosti, materijala i izvedbe nije na razini BMW-a, ali je bolja od ekvivalentnih modela Mazde, Opela, Seata i sličnih. Baš mi je krivo što nisam nigdje mogao probati auto, ali šta ćeš...
Sad čekam da vidim šta će mi iz Prikratkog javiti za procjenu mog BMW-a, naveli su potrošne dijelove, kočnice i pletenicu auspuha i da je auto bojan (sredio sam krov i haubu na kasko pošto sam imao oštećenja na laku). Ukoliko će biti dobra ponuda mogao bih kapariti idući tjedan, rekli su mi ukoliko se daje rabljeni u cijenu, da nema popusta