Pozdrav kolege,ranije sam predstavio sebe i tek sad uz veliko izvinjeje svima ću predstaviti svoju alfu.
Slike možete videti na sledećem linku linku
https://plus.google.com/photos/100374191773837016432/albums/5692980818360928369Alfa je inače 2004to godište i ima pređenih 85000km.Kupio sam je prošle godine ali je prošla kroz velike promene da bi konačno bila pravi primerak.
Nju sam kompletnu ofarbao u komori jer je imala sitna udubljenja i ogrebotine zbog nemarne vožnje njenog prvog vlasnika,zatim sam nakon nešto malo kilometara morao da radim motor i to zamenu karika,obradu hilzni,nova glava,ventili,hidropodizači,dizne,bobine,leteći ležajevi,bregaste,varijator faze,svećice,svi kajiševi,španeri,roleri,filteri ulja,klime,vodena pumpa,sipana nova selenia racing i zamenjeno ulje u menjaču i termostat kao i rashladna tečnost.Dok je bio u servisu sređen je i prednji trap tako da sad mogu reći da imam auto.Sigurno sam nešto zaboravio ali dobro,ko će sve popamtiti.Imam još svašta nešto u planu,ali kad god pričam o planovima uvek nešto pođe po zlu

Ne forsiram ga previše jer je još uvek u fazi razrade.