Ja vidio danas temu i baš pomislio pitat kakav se pokazao mjenjač na tom malom motoru😒
mali ali moćan motor

meni najbolja stvar kod mjenjača je što kod stajanja ne moraš izbacivati u N ili stajati na kočnici...nekakav ritam vožnje je kao kod ručnog mjenjača...odlično reagira na manipulaciju kočnicom ili gasom...recimo kad hoćeš nižu brzinu kod nižih okretaja samo pikneš kočnicu...ili kada ubrzavaš malo popustiš gas i šalta višu...dosta je "usklađen" s ritmom vožnje...kod preticanja bi recimo savjetovao da se prebaci u ručni mod jer kada stisneš gas jače onda šalta nižu pa tu nastane kašnjenje...pogotovo što je turbak pa šaltanje niže nije potrebno čak i kontraproduktivno...
općenito potrošio tank na nekih 500km grada i odvezoh starce na selo...250km s tim da je nekih 130km brze ceste tempo 120-130...pošto ima 205 gume, a dosta je uzak auto baš fino može držati tempo i kroz zavoje...potošnja na pištolju 5,3l...šiber me baš oduševljava u ovom prijelaznom razdoblju...nema potrebe paliti klimu dok stvarno nije jako vruće..