Da je konačno predstavim, uzeo sam je krajem prošle godine.
1997., originalno iz Delnica. Opis od prvog vlasnika: "Auto je kupljen i uvezen iz Italije, rađen po naruđbi."
Prva rega kod nas 6.1997. Boja AR632 black pearl mettalic.
Nakon Spidera 2.0, GTVa 2.0 konačno je srce na mjestu. Neke stvari sređene ove godine, ali ima još nešto posla.
Ovjes zadnji B6 bio na autu, ostalo novo prednji žuti Koni, Eibach opruge, Powerflexi i uniballi, distance 15mm
ELDP Cybox, Ragazzon mali srednji, zadnji Ragazzon, Kat izgleda da je šuplji.
Moram neki video složiti, ljepše ju je čuti neg vidjeti

Kočnice ATE puni diskovi i Ferodo DS2500 naprijed i otraga. Čeljusti reparirane. HEL pleteni lajtunzi (thx IgoRR). Imao sam 166 čeljusti i adaptere ali ne trebaju, ovo je skroz OK.
Izvana idu samo orig CUP blatobrani i Novitec prednji spojler, ostalo ostaje kak je. Iznutra srediti gornju bočnicu vozačkog sica ako igdje nađem istu kožu, osvježiti boju na volanu.
Malo je ipak trebam utišati (ne smeta meni, ali ...) tak da će ići homologirani veći srednji Ragazzon i kat.
Kvačilo je novo. Veliki servis krajem ove ili početkom iduće sezone.
Bila je neka ideja da krenem s motorom ( bregaste, ...) ali ne, ostaje serijala. Nema kemije.
Zvučnici prednji Hertz CK130 i zadnji EV165L. Radio noviji Pioneer mechless, ali FLAC super zvuči. Na čekanju Alpine MRP-F300 ak mi puhne da pojačalo gurnem. Pioneer iz tog perioda DEH-P735R je u kutiji, ali ova kombinacija mi je skroz OK.