Evo mene opet sa OPET istim problemom odnosno da klima puše topli zrak, nemam više živaca ni volje, počet ću ići sa pištoljima po servisu

Dakle već tri godine radim tu hebenu klimu, bio sam i kod Glavana Sušak, Stella Tibljaši, Braco Viškovo i više se i ne sjećam di sve... preko onih kupona nešto...
Dakle naručim se i lijepo kažem mehaničaru da mi provjeri di klima pušta i da se napravi ako se može i napuni plinom da bar traje 2-3 godine i svi fino kažu da su riješili problem i napune plinom, i to ljeto super hladi sve pet, prođe zima evo sad topliji dani kad ono opet topli zrak, ne da mi se nakon godinu dana ići po servisima i moljakat za nešto što uredno platim...
Prošle godine bio kod Bracota na Viškovu, kaže rješeno ti je, ulazni ventil je bio problem i super radila prošlo ljeto i evo opet sad ništa od klime.
Dakle da li netko zna di mogu napraviti servis klime, a to je da se otkrije uzrok di pušta, jer svatko zna napuniti plinom.
Kažem nemam je ni volje više raditi, ali jednostavno se taj auto ne može voziti po ljeti, cijeli dan stoji na suncu + koža unutra...
Kažem malo je nezgodno doći nakon godinu dana i žaliti se na klimu, mislim išao bih ali vjerujem na riječ pa sam račun negdje i zagubio, ali ovaj put ću sačuvati sve i ne idem dok mi se ne popravi...
Ide mi više na jetra i Alfa i razni kvazi mehaničari