0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Fina oprema, moram priznati da nikada nisam vidio ovakvu kombinaciju boja na sjedalima.
Uf uf bas dobra Koliko takva dođe sa uvozom cca, ako nije tajna? Jer bi i sam bas taj 1.4 120 najradije piknuo
Odlična je, baš sam se ugodno iznenadio jer slike nisu bile nešto, puno sretnih kmPoslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
A bilo je ocemo ili necemo da ju ides gledat. Jos nisam prosao ni 400km sa njom, a kolko vec ima od kako si ju dovezo.
Trebao si dizel uzeti Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Jel 120 ili 170?
Odlično, još 18 felge za ljeto i prst u uho. Tapatalk
Fantastična kožna kombinacija.Našrafiti VL36, lagani remap i to je 180ks.S ovom turbinom ide 140-150ks.
Danko je veliki gospodin i prijatelj pravi, ljudina ... inače super igračkica, odlično izgleda, puno sretnih km sa njom.
Sa 120 na 185ks samo s mapom?Jer sedox recimo nudi 120 na 150ks, a onaj 155ks na 175ks, sve stage 1
Ne sa 120, sa 155 na 185, a i nije samo s mapom, usis i ispuh su komplet promjenjeni i onda je rađena mapa, ali na motoru nije nikaj dirano, turbo i dize su original, a i nisam bio na valjcima ja osobno, to je informacija od bivšeg vlasnika i od tunera.