čestitke...lijepa...iako ne znam zašto bi smetao stakleni krov...lancia je luksuz mora imati SVE
Hvala. Ma nije da sam protiv, ali na 12 god starom autu postoji veca sansa da ce to radit probleme i da ce curit voda, nego da ce sve radit OK.
Lijepa je Delta i super kilometraža. Sretno :-)
Hvala.
Opala, posteno skidanje prasine 
Delta je top auto, i dalje ful rijetka i osobno puno puno lipsa nego kad je izasla. Jel puni bolje nego 2.4? 
159 si ipak odustao zasad od prodaje?
Zadovoljan sam. Pa sto se tice punjenja, nisam vozio benzince 8 godina, a i to sta sam vozio je bio Fiat Tipo od 70ks. Tako da se moram malo naviknut da svijet na 3000 obrtaja tek pocinje, a ne zavrsava. Imam dojma da auto ne ide s mjesta, ali ipak za cas nabere 120km/h. Jbg nije dizel i nema momenta, ali 150ks je ipak 150ks.
Jel barem zimski set na 18"?
Puno sretnih km 
Hvala. Imas sta viska za zimski?

ipak si uzeo tu, svaka čast na kupovini i sređivanju 159tke 
ajde šibni u pp koliko te izašlo lakiranje
Jesam, jednom se zivi. Svasta sam gledao, svasta mi je i pobjeglo pred nosom, ovo je u startu malo skuplje, ali na duzi rok je OK jer je skoro sve odradjeno.
Sto se 159 tice, nemam sta skrivat, platio sam farbanje 5400kn. Zadovoljan sam odradjenim, covjek je radio u Porsche Rijeka, i sad radi u Mercedes Jolly servisu.
On i od zene brat se inace bave restauracijom i prodajom VW Buba i VW transportera, onih T1, T2, koji su vec.