0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Po meni ne smi pit vece kolicine, nije to stvar para, vise cuvanja masine i tako to....Triba bit sve tip top!Danko, za koliko bi otisla da ti neko ponudi?
Ne bi vjerovao upravo prodana jednom kolegiSuma sumarum nije to motor za mene drzim se piaggio grupe zasad i daljePoslano sa mog Mate10 pro koristeći Tapatalk
Ista oznaka drugi motor malo stariji malo slabiji ima nekih sitnica uglavnom nista strasno malo poriktati i probati se jos izvozati koliko ide do kraja sezone(Image removed from quote.)Poslano sa mog Mate10 pro koristeći Tapatalk
600?i ti se navukao na motore....e sad ti nema spasa
1000 samo starija generacija ja mislim, model 2005-2006. Lipi su to motori, i evo presao sa 600 cca 26000km, bez vecih problema... Samo guma nikad dosta
Jos se malo vozimo dok ima lijepog vremena i radim popis za make up preko zimePločice trw bude ok?Savjet za ulje? Poslano sa mog Mate10 pro koristeći Tapatalk
Samo sinter plocice(kazu da je trw odlican, prika vozi na grobniku s njima), i neko race ulje sa malo visim vrelistem kad vec kupujes Jel imas normalna ili opletena crijeva?
Vjeruj mi da sam točno čekao kad ćeš ili na fejsu ili negdje objaviti da si na 2 kotača I kod mene je živahno i definitivno trebaš biti 101% ispravan u glavi da bi opstao na 2 kotača, pogotovo jer danas svaka budala ima auto i vozačku (Image removed from quote.)
Mito i korupcija, kad joj treba nešto kupim motor Oboje zadovoljni
Iman standard razmisljam da dam napraviti pletenaTrw mi savjetovalo par kolega jos imam 40% na njega milinaUlje znam da mora biti top to nisam nikad sparaoPoslano sa mog Mate10 pro koristeći Tapatalk