Kronometar
Čim sam vidio stazu odmah mi je bilo jasno da je napravljen maksimum na toj površini. Bolje jednostavno ne može, a ideja sa različitim putanjama u prvom i drugom krugu je genijalna. Prašina na stazi, ekstra.
Na prvoj probi sam skužio da je prva brzina prekratka, a druga preduga u dizela za sve odvesti, bit će šaltanja (7x u vožnji). Prva je dobra za dvije najoštrije krivine, čim izađeš, takneš gas već si u blokadi, moraš drugu, za tren si u oštroj krivini, daj prvu i sve tako. Dizelu je blokada na 4500-5000, benzincu na 6500-7000, pa su benzinci mogli sve u prvoj bez šaltanja. Prednji pogon one dvije najoštije krivine mora proći lagano, ako takneš gas širi se putanja i eto te u gumama. Stražnji pogon je u takvim krivinama u prednosti, sa dobro doziranim gasom se sužava putanja i puno bolje prolaze.
I na kraju na prva dva mjesta dvije Alfe 147 JTD, momci svaka čast. Po meni neočekivano, nikad se ne bih kladio na njih na ovoj stazi.
Dobrih vozača je bilo kao u priči, bilo je gušt gledati kako voze, naročito Alfe 75 kako dobro prolaze krivine. Mirza sa 166, vrhunska vožnja, nije plasman u vrhu, ali za limuzinu, to je maksimum. ANTE, odlična vožnja, nisam ni sumnjao, uvijek je u vrhu na susretima Alfista. Mirko, pazi čunj.
Mjerna služba opravdala postojanje, radilo se o stotinkama

Organizatori