Kako je lako tuđim .urcem gloginje mlatit 
Svako ima svoje misljenje i to je ok...

...
Samo naprijed, i da bude 10k€ sveukupno to je ok za ovaj i ovako posložen auto koji će onda bit kak treba.
Savršena GTA ne postoji, na svakoj nešto ne radi dobro (mehanika), a estetika ispadne najmanji problem; dobre GTA nema ispod 10k€, ali samo dobre i onda sa davanjima ispadne minimalno 14, realnije 15, a tek onda kreće igra.. "Odlične" su oko 15, pa na dalje plus davanja, ali ne znaš je li stvarno odlična dok ne napraviš barem 100km s njom.
Bas tako...
Uostalom, da sam isao na GTA, isao bih na 147, ali cifre su tu negdje...
S tim da se cijela prica sa ta 3 slova penje onda nebu pod oblake da se napravi ovako nesto, kao sto ce biti ovo kada se slozi...

...
Nije GTA al i ovo je rijetka ptica. A gušti su gušti 
Tako je, nije GTA, Giugiara sa 2.5 je isto jako malo...
Zbog toga sam ju i uzeo...

...
Jer sam isao za time, bila je relativno jeftina sa obzirom na stanje u startu, kada su se prodale neke stvari sa nje koje mi nisu vise trebale, nabavna cijena auta je isla ispod 3k€...
S tim da cijena ovog auta kada se zavrse svi ovi sada zapoceti radovi, ce biti manja od samo nabavne cijene jedne dobre GTA, sa razlikom da ce na ovom autu biti novo apsolutno sve sto treba i ne treba...
Da se ne zavaravamo, ovo nista nije isplativo dugorocno, daleko je od toga, ali taj gust nitko niti ne moze platiti...
Barem ne meni...

...
Sent from my iPhone using Tapatalk