mozda je vec bilo pitanje...al zelim upisat sad kad budem isa na tehnicki nove dimenzije guma...za alfu 147 sada iman 15, 16, 17 coli u knjizici al zelim 18 jer se na njima vozim...kakva je procedura i koliko novaca???

Pitanje je bilo i nekoliko puta je objašnjeno, ali ponovil bum još jednom .....
Ako vozilo dolazi na redovni teh.pregled, automatski mu se upisuju gume u dokumente bez dotatne nadoplate.
Ako vlasnik želi upisati gume prije redovnog teh.pregleda, onda se radi zapisnik o promjeni teh.stanja i košta otprilike 50 - 60 Kn.
Poželjno je da vlasnik ima knjižicu s teh. podacima (gdje pišu gume) ali ako je nema, onda se mi držimo kataloga CVH
kod nas u rijeci je na svim tehnickim pregledima tako,ja sam sebi upisao 17" u prometnu bez problema,gospon otvorio knjizicu i tamo pise da na alfu 147 jtd idu gume 215/45 17 otisao na salter teta u napomenu upisala i problem rijesen. 
.

:
Ništa nije besplatno ....
I nije to samo upisati u PD i KV, nego i papirnato provesti. Znači mora postojati neki trag (zapisnik o teh.stanju vozila), jer bi inače onaj referent na šalteru mogal tebi upisati i
18, 19 ,20, 21 colu na jugića i nikom ništa..... nigdje nije zavedeno, provedeno, osim u tvojim PD i KV. To si mogal i sam napisati .... ili u dogovoru s referentom za ...? Kn.

Tak se to ne radi ...
Bok svima ....