0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
u Sigetu, u Remetincu
a ići ću u siget pošto je zdravka tamo prolazila stalno... zdravka ako ne prođem :hehe:
odeš kod Cvetka i ziher prolaziš
I svi se grohotom nasmijaše ..... :hehe: :hehe: :Bilo bi mi drago, ali (nažalost) cvetko je još uvijek na bolovanju
a joj, pa do kada bue bolovanje, jel ide kaj na bolje :
probe su 45kn + 5 kn poštarine, 35kn biljega s formularomtreba ti kopija vozačke i polica osiguranja (mislim da za 7 dana košta oko 100kn)
a tehnički ne treba?
ako ti auto nema tehnički onda kada dižeš probne pločice (koje u tom slučaju vrijede jedan dan ) moraš napisati izjavu da pod materijalnom i krivičnom odgovornosti tvrdiš da je auto tehnički ispravan tj. da rade kočnice, elementi upravljanja...mislim da tehnički moraš napraviti
izjava ili tehnički?auto nema tehnički
ne znam di da ovo stavim...koliko auto mora bit star da ne mora platit prijenos... :
ma to sam si i mislio... načuo sam neku priču al mi nije to baš bilo jasno...
Znači porez plača kupac vozila (ne prodavatelj) u svojoj ispostavi porezne uprave po mjestu prebivališta (opčina).Ti možeš na kupoprodajni ugovor stavit cijenu 1.- Kn. ali ti oni odrape po svojim tablicama ali ako na ugovor staviš višu vrijednost nego po njihovim tablicama onda ti prihvate cijenu na ugovoru. Npr. Vozilo AXAGG staro 10 g. po njihovim tablicama vrijedi 10 000 € (porez 5% = 500 €). ali ako ti na uovoru navedeš vrijednost 13 000 € onda oni to prihvačaju i zaračunaju 5% = 650 €. :bat
to si pomješao godišnji porez na vozila i ovaj kod kupoprodaje
nisam, nisam... načuo sam da se na vozila starija od 10 god ne plaća porez... al vidiš sad si me podsjetila da nisam platio godišnji porez još uvijek
e, baš to, na vozila starija od 10 godina se ne plaća godišnji porez
a kaj je s totaliranim kaj su prodana za djelove? nemre mi napraltit za ovaj krš 5%.. ( bar se nadam)
za karambolirana vozila moras prvo napraviti procjenu kod ovlastenog procjenitelja.zar nema neka granica nakon koje se placa paušalni iznos poreza? mislim ono, kolko moze vrijediti 20 godina star yugo? po tablici jos tebi porezna mora isplatiti odredjenu sumu