Remen i sve uz njega što ide je cca 3.850, 00 KN, a kočnice+diskovi ( prednji, zadnji) i kočiona tekućina je cca 5.500,00 KN. Remen je već dogovoren a kočnice ću još malo pričekati.
Prijatelju, ja sam dijelove za veliki servis, continental set remena, sa pumpom vode, spanerima i svime sto treba, termostat i remenicu radilice platio sa popustom oko 2000kn za Giuliettu, ruke za to kod frenda koji mi je dugo odrzavao sve aute sam platio 600kn...
EDIT: Sada sam isao gledati u svoju staru temu, znaci;
Continental set zupcastog, vodena pumpa, spaneri, kanalni remen, njegov spaner, sva 4 grijaca, termostat, remenica radilice 2.400,00kn je bilo...
Dok tebi u ovoj cijeni sigurno nisu grijaci koliko se da shvatiti i nije ti remenica radilice, koju sam ja mjenjao preventivno, a ne iz potrebe, dakle mozes realno proci duplo jeftinije...
Od te cifre, sama remenica radilice je bilo 500-600kn, ne sjecam se vise tocno...
To su cijene sa popustom bile placene u Intercarsu tada (prije 4godine), ali sumnjam da je danas to nesto skuplje...
Diskove i plocice za te pare koje su ti ponudili mozes sloziti gore brembo 330 sa jeftinijim diskovima, a ne obicne kocnice, nemoj biti blesav...
Po svemu kaj pises zadnjih par dana po forumu, da se zakljuciti da ti je ovo prvi “pravi” auto koji te stvarno i interesira i zelis da sve bude po p.s.-u, sto je ok, svi to volimo, ali stani malo na loptu, nemoj bacati novce u vjetar, ne rastu na drvetu...
Sent from my iPhone using Tapatalk