0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Bio sam u petak na tehničkom sa 159-tkom (8v, DPF i EGR skinuti i ugašeni, i lagano mapirana), i na sva 3 mjerenja zacrjenje je bilo 0,00. Niš mi nije bilo jasno, al nisam niš previše ispitival, pošto je sve prošlo u redu...
Gume na vozilima moraju odgovarati dimenzijama koje propisuje proizvođač vozila, ovisno o najvećoj brzini vozila i najvećem dopuštenom opterećenju osovina na kojima su gume postavljene. Gume na istoj osovini moraju biti jednake po dimenzijama, nosivosti, brzinskoj karakteristici, vrsti, konstrukciji, marki/tipu. Na naplatku rezervnog kotača ne mora biti guma iste vrste i konstrukcije kao na vozilu
Jedno možda malo bedasto pitanje : kod dizela, dali je moguće da zacrnjenje na sva 3 mjerenja bude 0,00?
Razlicita sara, nekako mi je normalada ce trest. Barje meni treslo kad san mora vozit se tako. Ima san osjecaj da san u Ladi Nivi sa gusjenicama
Ne trese, ja vozim već neko vrijeme različitu vrstu, dimenziju i marku gume na prednjoj osovini i auto se vozi normalno. Što se dešava kod jačeg kočenja - e tu je već druga priča.
mislim ubaciti drugi zadnji lonac na 159tku, znaci jos jedan jel se mora sta atestirat, upisivat u prometnu i rade li probleme na tehnickom?
Jel postoji negdje online katalog sa kataloskim vrijednostima vozila? Na toj osnovi se obracunava porez, ili?