0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
...da, baš počupa...treba čvrsto držat volan...po slinavom vremenu, na 3500 okretaja provrtava kotače čak i u 4. brzini iako imam Q2...što se tiče ovjesa tu nemam nekih problema, jer imam KWv1, eibach balans štange i PU selene u gornjim vilicama......btw. jako sam zadovoljan sa PU nosačima motora (donji centralni i gornji pokraj posude antifriza), koji naočigled daju bolji odaziv na gas, jer je motor ukrućen sa šasijom i nema onog zibanja naprijed nazad kod davanja i oduzimanja gasa...
...donji centralni autolusso, a za gornji sam uzeo selene od strongflexa i uprešao u svoj nosač...e sad, ima li razlike u nosačima za 20v neznam, tj. nisam istraživao......i da, takvi PU seleni na čađavom motoru izbijaju zube na ler gasu...zato je meni ler gas na 1050 okretaja...
Ubija Giu...Jedva cekam da i mi stanemo
...da, ide ko kuga...jedino je meni zao sto sam privremeno stavio 18" ti valjke...uzasno usporavaju auto...nevezano za ovu trku, cim sam ih stavio neki dan sam skuzio da nekaj ne valja...Tapatalk
Je je a i viska osoba u autu ( cini mi se da je netko s tobom)
Sve pusti izgovori......Nije ni Igor bio sam, a tank na pol......Sent from my iPhone using Tapatalk
Tebe obiđem dva puta oko osi sa 4 putnika... Tapatalk
...vidimo se na Grobnickoj stazi...Tapatalk
Pih, lako tako, ti kreces u boostu, a ja u 4-oj i to jos na plinu, a bjezis mi 2 duzine......Kljakavi Busso Light te prati, ne valja to......Sent from my iPhone using Tapatalk
mir deca geodezija je jedno, Grobnik drugo probali bumo još naravno SS ima malo veći kapacitet pluća pa bi možda bilo interesantnije navijam za jedan 1,75 vs 1,9 vs 2,4 geodezije Grobnik - samo RaceChrono bajo moj
Mogu li ja 2.4 zastupat ako nista u skupini invalidnih mjenjaca, Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
A nemoj ti.. ti si preslab
Znas onu... Ja cu sa pobjednikom Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Ja sanjam o tim tvojim brojkama
A samo lagano, vremena i zdravlja i doci ce brojkeSent from my CLT-L29 using Tapatalk
A nista Mareo, sta je tu je, dizi jos po' kile tlaka