0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pa netko te mora tješiti znam ja kako je to. A jesi lud kud prije ćeš na Grobnik
Sad ga tjesi, a na onoj snimci se onako pogano smijao
#samojako #samoljubav
...ne, ne idem sutra na susret... Tapatalk
...zbog nedostatka vremena, a i nekih ozbiljnijih šoldi, idem na istu kombinaciju, jer je sve plug&play...jedino mi je Adnan (neosky) bacio neku bubu u uho da umjesto 2256 probam varijantu 2260...vidjet ću još sutra koliko to ima smisla...
Meni je cak i 2260 bolji nego 2056 jer vise manje Talijani svi voze 16V na 2260 turbini u svakom slucaju dobar izbor jos ako je uspijes naci od Bmw 530 D
Kak je prdnuo?NIje bilo nekih vecih posljedica po motor? VAljda
...od novog 2056, bi napravio 2060...potokarit usisni dio turba, veci propeler i sve ostalo sto treba...iz vana ce sve ostat isto, tako da nema dodatne kemije...Tapatalk
To je to, najbrze rjesenje ak imas koga blizu da odradi to. Ev meni na drugoj izgleda slini ulje. Mada imam svoj org turbo u rezervi razmisljam da odmah posaljem i ovaj na obradu. Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
...pa trebao bi sutra saznat info sto i kako...imamo konekt u Zagrebu i u Rijeci, ljudi koji se time bave...Tapatalk
Nadam se da ce bit to to. Ajde bacit cemo koju o turbinama za sankom za 15ak dana.Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
...to su rijeci...bit cemo najbrzi...pogotovo za sankom... Tapatalk
Za sankom pokusavam biti posljednji Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
...Martini bianco molim... Tapatalk
Blažena alfa 75 i 2.0 8v ts
...prdnuo je Baaaam...i bijeli dim na auspuh...u iberturazu nije otisao, jer je ulje izbacilo na ispusni dio turba...posaugalo je svi ulje iz motora, ali se nisam vozio tako, nego sam ga na vrijeme ugasio...preventivno cu skinut karter i provjerit letece lezajeve, ali mislim da je sve ok...Tapatalk
roknuo isto ko moj na 4300+ giri. Ulje je došlo u 4ti cilindar al srića ugasija sam motor na vrime, tj u zadnji tren Motoru ništa.
...da samo je moj bio na preko 2 bar, pa zamisli scenu... Tapatalk
To je onda roknulo ko bomba Uopće nisam znao da turbo može eksplodirat dok nije , i nekako nije baš ugodno kad ode Meni na stizanju 2 auta iz 3će da ću u 4tu baaam psmtr okretaji poletili u nebo puštaj kvačilo koči motor dim ovo ono kočenje gasi motor i još prošao obojicu Meni je slabije auto išao mjesecima prije nego je roknuo skroz samo jbg nisam znao prepoznati simptome
Nije turbo al je crijevo pod 2.2 bara, snimak je los ali cuje se sto treba https://youtu.be/A91coZd-PmQPoslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk