0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Sta nam vridi kad ne idu u transaxle : : :
Pojasni
Crko mu je JTD : : : : : : : : : : :
čitam njegovu temu otkad je kupio auto... uklet je auto...
nego ja iman u garaži neki mjenjač za montirat odiza pa kad se vidimo
Nije njemu radilica prolupala
Kad GTV provozi,a to moze bit sutra,a moze bit za misec danaNe ovisi o meni,ovisi o autu jer me vec misec dana tira da ga zapalim,iz nekog razloga ne zeli da mu se diram u struju : : :
Znam ja to sve al eto kad smo se dotakli 8v TS-a kao takav se radio puno kraće od bilo kojeg 8v boxera na kojima u 24 godine nije bilo gotovo nikakvih izmjena
samo pitam čuvam ga u hladnom i suhom prostoru
A koliko si ih rastavio i vidio kakvi su iznutra pa znaš zašto odlaze diff-ovi??? Evo ti slika mjenjača kakve ja uglavnom rastavljam kad su prolupani, ulju ni traga, uglavnom unutra nalazim vodu, mulj i smeće, u ovom sam našao i 3 matice M4 podrobljene jer su nekoliko puta prošle kroz diff izgleda i ima smisla čuditi se raspadanju diff-a???? Takvih je 90% mjenjača iznutra, možeš pitat Armana, on to radi još od doba kad sam ja pišao u pelene i igrao se s pimpilinićem po pijesku...
Upravo tako
meni nijedan boxer nije prolupao i krepao a vozio sam ih dosta puno ,ako mi se činilo da neradi kako treba prije prolupavanja se znalo da je motor za otvoriti ,,nemože se desiti odjenom i ostat još kao začuđen što je prolupao ...
Meni se desilo od jedanput i opce nisam osta zacuđen : : :
Što ? Upao orah u cilindar ? Kako se to dogodilo ?
Nebi ga minja za nistaSplit-Grobnik,tovarenje TS-a i getribe,Grobnik-Split autoputom (155km/h konstantno ) i 150kn plina potrosi
onda znam koje su to muke ....
e pa zar jos niste skuzili da jtd ne crkava :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: