Boxer ja ne napadam, ali činjenice stoje. Puno više se poštuje 33 od bilo kojeg transaxla. Količina boxera je vjerojatno 2 ili 3 naprema 1 prema TS 8V. jedino je boxe rmotor koji valja, gdje je onda tu ta toliko proklamirana mržnja prema 33 na ovom forumu? Koliko iam vlasnika 33 a koliko 75ica, Giulietta ili Alfetta?
Čim motor odlazi bio to boxer, TS 16V, V6, VR6 od VWa a pazi se na njega znači da je nešto u konstukciji sprčkano, htjeli mi to priznat ili ne. Drugo je način na koji mi vozimo te motore a drugo kako netko drugi koji nije tolik freak, koji mijenja ulje na interval, onda kupiš takav auto s takvim motorom i krepa ti? Čija je to krivnja? Po meni konstrukcije motora i tvornice koja piše bajke u priručnicima.
Sud je pojam za hrđu, kvaliteta pleha užasna slaganje nije puno bolje.
Daleko da je 75 savršenstvo izrade i kvalitete, i ona truli na mjestu gdje ne bi smejla na prihvatu vilica prednjih budimo ozbilji. Sve su to šlampavi talijani. Struja popizdi s vremena na vrijeme, ali pleh je bolji nego na 33.
Neke stvari su činjenice a druge su dobronmajerna zajebancija. Poštujem 33 kao poglavlje alfe kao auto koji je u svojoj klasi po performansama u to virjeme bio daleko ispred puno ostalih autiju, ali je kvaliteta izrade bila

. Taljani nikad nisu prodavali aute zbog izvanredne kvalitete već na temelju dizajna i voznih osobina.
75 je samo

.
Znam da se tebi pali crveno svjetlo čim netko veli da je boxer ili sud/sprint/33 loše, ali nije sve namjeneo tako ozbiljno. Sve su to alfe ( osim onog nissana kaj ti imaš

) i svaka ima svoju publiku, svaka ima svoje prednosti, svaka ima svoju manu.
Spomenuo si mjenjač na boxerima. Ispadanje borača brzine na boxer getirbama je uobičajeni kvar, to što je uobičajeno to ne čini kvalitetom ko i difovi koji odlaze.
Imam opećnto osjećaj da su u alfi sve male slagali prek qurca a veliek su pazili. bilo da se radi od sud,33 145 . OSijećaj mi ostaje da su velike bile ipak bolje rađene s nešto više pažnje.