S OBZIROM DA SE TEMA "Prolupala radilica - popis" pretvorila u tehničku diskusiju, tema je razdvojena
na postojeću temu samo sa popisom alfista koji su imali taj problem http://alfisti.hr/forum/index.php/topic,35840.0.html
i ovu novu temu o mogućim razlozima i iskustvima
edit: Agneza_____________________________________________________________________________________________________________________________
Jel se meni čini ili velika većina alfinih motora ( osim starog TS-a, on nema konkurenciju po trajnosti i pouzdanosti, i JTD-a ) jede radilice

:
Viđao sam svakakvih automobila svih mogućih proizvođača i kilometraža u servisu, ali baš alfini motori najčešće dođu sa shebanim radilicama.
Nešto tu ne štima.

Možemo se vadit na to da su to motori uvijek bili puno snažniji od konkurencije, pravi sportivo blabla pa su opterećeni. Hebeš ti to kad te sportivo uvali u dugove dok god ga imaš. Svede ti se rad i život na puste novce uložene u auto.
Kako je to u zadnjih 20 godina do danas zanemariv broj prolupanih radilica kod Renaulta, Peugeota, Wagena, Mercedesa, japanaca itd... Je to su obične tačke koje ne idu s mjesta rekli bi neki, al zato voze sa puno manje velikih havarija motora.
No dobro, da ne bi ispalo da ne volim Alfu...
Ne volim je nego je obožavam, al kad me pitaju što ne promijenim podmornicu za neku noviju odgovorim da neću mijenjat ono što provjereno valja. S nekim drugim motorom mi se lako može desit da ja radim za njega , a ne on za mene. To mi nije baš normalno.
I još, dosta nas kako lagano starimo i postajemo pametniji

će radije okupit društvo i platit ture pića i čevapa nego brusit radilice. :hehe:
Ovo je bio mali

, nastavite s popisom.
Edit naslova