Jedina je razlika sto si kod komparea osigzran na minimalne vrijednosti osiguranja, dakle ako je steta iole veca mos se jebat.
ali vozi normalno pa neće bit nikakve štete, a ne plaćat 500 kn svake godine više nego triba da bi kako navodno bija bolje osiguran
Ja sam uzeo ponudu sa Komparea i sa njom išao okolo. Od euroherc ''šalteraša'' sam dobio dosta nižu cijenu uz veće ugovorene iznose. Pa ono, i nije baš tako...
ja nisam dobio niti blizu ponudu kako njihova, za 2.5 140 kw kod njih 1400 a kod drugihoko 1800 - 1900 kn i to kod onih koji mi idu ispod cijene
Kompare je nesto kao Starline/Delphi autodijelovi ... jeftino pokrpaj samo da prodjes tehnicki a poslije, nek nas Bog cuva 
usporedba kupovine osiguranja online sa nekih proizvođačima dijelova nema nikakve logike
dijelovi lošije kvalitete normalno da će trajat manje nego kvalitetniji, a osiguranje traje godinu dana ka i svako drugo, samo je stvar u vozaču, jbg ima vozača kojima ni tenk a ni najbolje i najskuplje osiguranje nebi pomoglo, a onih šta divljaju uvik ima dok se ne satare u zid ili nekog drugog, pa kad mu osiguranje okrpi malus pa ti plaćaj radi par minuta gušta (ali tamo di ne triba)
ja san do prije par godina iša po šalterima i plaća nebulozne cifre, sad riješim to ovako i ostavim na dva auta više od 100 eura u žepu, a vozim uvik isto