jedno pitanjce...jučer me pijana baba na parkingu očešala po zadnjem braniku svojim autom kad je isparkiravala ali su je 2 dečka zadržala do mog dolaska i sad...šteta nije velika, parkirni senzor radi iako je malo "dobio", ima maalu pukotinu dužine 15-20cm po braniku...uglavnom, baba je u tom stanju priznala da je kriva, napisala mi i potpisala izjavu (koju sam ja sročio) da je kriva sto je udarila to i to vozilo bla bla....uzeo sam joj podatke, ali nisam ispunio eu izvješće,,zaboravio jebiga...dala mi je broj moba koji je njen(provjerio zvanjem na licu mjesta) i dogovorili se da se cujemo za koji dan...e sad, fora je u tome da ja nisam bio parkiran na parkirnom mjestu nego onako poprečno ispred nje na cesti ali u naselju gdje nema znaka da je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje (jebiga nema mjesta pa svi tako parkiraju)...uglavnom nije auto smetao, nego je ona bila pijana i samo produžila ravno kad je izlazila...a bila je pijana jer je i sama priznala, govorila je tako, bazdila itd...na njenom autu je veća steta nego na mom (ford fiesta oko 2005 g.)...da li cu imati kakvih problema oko naplate stete s obzirom da auto nije bio bas na parkirnom mjestu, ali nije smetao i s obzirom da je ona napisala i potpisala ručno izjavu da je kriva,ali nismo popunili eu izvješće i nismo zvali policiju