"platneni" pretpostavljam da misli¹ na standard krovnu navlaku ... prvo ju sa "magic" vla¾nom krpicom prebri¹e¹ od krupnijih èestica, zatim ju po¹prica¹ sa pjenom za tapecirung istu koju koristi¹ za siceve i pusti¹ da odstoji par minuta dok pjena ne postane prozirna i opet sa istom krpom obri¹e¹, po potrebi ponovi¹ postupak do 3 puta maks (svaki put izmeðu ponavljanja ispere¹ krpicu jer se u njoj nakupe èuda pogotovo ako pu¹i¹ u autu) mora¹ pazit koliko priti¹æe¹ da se nebi odljepilo platno.. isto vrijedi i za one koji imaju ¹iber samo pto je platno od ¹ibera mek¹e treba bit oprezan radi odljepljivanja
btw. ja kad sam uzeo 166 u njoj je bilo pu¹eno i ¹piber je otvoren valjda bezbroj puta te je po njegovom platnu ostalo crnila.. ponavljo sam 4 puta taj postupak sa pjenom za tapecirunge i na krovu i na sicevima i na podnicama... dok se nije ispralo sve!
Najbolje æe¹ vidjet uèinak nakon ispiranja krpe
EDIT: i kod èi¹æenja siceva je jednako kao i kod èi¹æenja krova, treba povr¹inu prebrisat i navlka¾it prije bacanja pjene u spreju tak oda se bolje primi jer ona podloga suha na koju padne kap pjene vi¹e ostavit æe fleku nakon brisanja ¹to æe se najvi¹e oèitovat po vla¾nom vremenu ... tak odao ni kojima su krovovi jaèe masni/prljavi æe vrlo vjerojatno nakon prve veæe ki¹e morat ponovit postupak da to bude 100% to... naravno govorim o utjecajima cigareta, starosti auta i stinijih zaprljanja ne o masnoæa ostalih radi masnih prstiju ili o¹teæenja