Nesto sam gledao za neki drugi auto da ne idem u detalje, uglavnom naletio sam na tip xenon zarulje za reflektor D1R i D2R nesto starije uglavnom taj R je za reflektor. Nisu ceste koliko vidim.
147 kad sam kupovao jednu sam gledao isto Fl i imala je Oem xenon. Reflektor kuciste sa balastima.
Fora izgleda al da me bog ubije ne sjecam se dali postoji uopce FL 147 sa peracima i auto nivelacijom. Trazio sam te farove da vidim cijenu i osim sto su rijedji od jednoroga cijena oko 500e komad. A i ta 147 je imala neku dvobojnu kozu, crno bijelu isto neki rijedak model
Gledajuci slike koliko vidim djeluje isto sjenilo, ali ima kapicu na kraju. Ali vrlo vjerojatno negdje je i razlika i za cut-off
Obicno na halogenim koji isto na reflektorima imaju te kapice one sluze za potpuno drugu svrhu tj nisu za rez snopa.
E sad dali je netko zaista probao stavit D1R xenon zarulju sa nekakvim mozda hid kitom na obican reflektor ili to kao ni ja nitko nije uopcio uopce da postoji
Cijena tih xenon (zamjenskih) farova ke ogromna vjerojatno jer su rijetki i pitanje koliko stvarno bolje svijetle