Ha, crna je bila odlicnog (iako ne 100% kompletnog) interijera, bez trulezi na limariji te s motorom koji je dobro vukao. Posebna karakteristika joj je bio i 4x4 pogon. Kad sam je kupio, ja za bolju nisam znao (posebno ne P4/Q4, a mislim da se "jedna od najboljih" odnosilo na njih). E sad, nakon godinu dana, interijer je ostao odlican, na limariji su se pojavili tragovi hrdje, a na motoru su se poceli cuti leteci lezajevi.
Ovo je druga prica: auto je od 2. vlasnika, s dokumentiranom kilometrazom, s kompletnim interijerom (pri cemu sve i radi), limarski odlican i s motorom koji radi dosta "svilenije" od onog (govorim o onom feelingu "novog" koji se izgubi s vremenom). Posebno mi se svidja kako odlicno reagira na sasvim lagani gas u 5. na otvorenoj cesti: nema oklijevanja, stucanja, nicega. Od nje ocekujem da i nakon godinu dana bude manje-vise takva, iako je moguce da ce joj nauditi prva kontinentalna zima.
Da li bih i za ovu rekao da je jedna od najboljih u nas ? Pa vjerojatno bih, iako ne iskljucujem mogucnost da negdje u garazi cuci primjerak s 0 km i ceka svojih 5 minuta.
Uostalom, ako si iz Zg, navrati, pogledaj i probaj.
Mario