0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vidi sta kazu na alfaowner...Za Autodeltu: :hehe: :hehe: , sa linkahttp://www.autodeltashop.com/index.php?cPath=25_51c/pEX157 is just the quad backbox and EX158 is a cat back system that replaces the centre section with straight through pipe. Both items are re-badged Ragazzon items sold under Autodelta name with sandblasted Autodelta logo on the tailpipe tips:- Alfa Romeo Shop - Tuning, Styling, Fanartikel und Modellautos - Alfa 147 GTA Ragazzon Edelstahl Doppel-ESD 2x80 Ragazzon Edelstahl Doppel-ESD 2x80 32049- Alfa Romeo Shop - Tuning, Styling, Fanartikel und Modellautos - Alfa 147 Ragazzon Edelstahl Mittelrohr Ragazzon Edelstahl Mittelrohr 32052Znaci da je onda ovo od Autodelte kopija kopije... S druge strane, ako Autodelta stavlja njihove sisteme, znaci da imaju konja za utrku
... , pravi direktori se voze u sportskom autu, a ne u ladji...
...čitajući Damirovu temu o njegovoj sada bivšoj 166, naletim na ovaj svoj post...
Jesu li u planu kakve gewinde ili nesto slicno ?
ne razmišljaj
Jbg.., nema na lageru, pa sad razmišljam dok ne stignu Sad ozbiljno, muči me što je auto i ovako jako nizak (niži od spuštene 166-ice)
... , toliko sam jučer bio pod "dojmom" zbog testiranja đulijete, da nisam ni pogledao Damirovu GTA...
...julijeta je krama kad ju usporedis s ovim.... najljepsa 156-ica ikad videna kroz moj objektiv.....(Image removed from quote.)
baš me zanima GTA i sport pack jesu li isto spuštene, zna li tko? :
..složio bi se s time ... proći će još dosta modela dok naprave nešto skladno poput 156ice, a pogotovo GTA ...
evo sad je Tumbak navratio kod mene na kavu, jos prica o Alfi sa nostalgijom ubo je Hondu Accord, kaze dobro je ali nije GTA
kaze mladic bez familije i djece, pitat cu te kad se ozenis i klince dobijes, zivo me zanima kaj ce voziti onda, vecina ih "padne"...neki kao Damir opstanu, a neki dodatno popizde pa slazu zadnje prave
mislim da nece tesko mi je povjerovat da alfa vise IKAD moze ovako nesta napravit pogotovo ovakvu MASINERIJU zato cu si ja danas sutra ubost gta jer bu i stara 10-15 godina bila bolja od 80 posto novih auta