0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a da to odradite ko ovi nasi hehe http://www.novitravnik.info/Vijesti/-PROPUCAN-radar-u-Nevic-Polju.html
Ako si prebrz nećeš ni vidjeti kad te opali, a ako si po propisima onda se niti ne pali! :hehe:
Smajli na kraju mog posta. :
Ja sam danas napravija 2 testa s njima...jedan po danu, drugi po noci...test se zove "nabijem se na guzicu tipu ispred sebe i guram ga preko ograničenja, a da mi se ne vidi tablica"...Ako cemo sudit po onome nocnome, kamere još nisu u fukciji jer apsolutno se nije mogla vidit nikakva reakcija, a sumnjam da je bez nekog blica moguca nekakva fotografija od nje po noci...
Cekaj da ti sitgne cestitka za prebrzu voznju i premali razmak i drugoZasto uzya nagovaras na grijeh
A posli toga žalba da to su okinili tipa ispred mene, a ne mene, jer sam se vozio im doslovno na metar od branika
premali razmak :hehe: give money NOW!
ako stave kod nas u rijeci kamere da vidis zajebancije kad skinem tablice i 5 puta prodem pored kamere sa 180kmh :hehe:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/115722/Default.aspx"...jer analize govore da se na lokacijama gdje će se od danas snimati vozače u proteklih nekoliko godina dogodio najveći broj nesreća s ozlijeđenim i smrtno stradalim osobama.." Ja se stvarno ne sjecam niti jedne nesrece (unazad 3-4 godine) sa smrtnim posljedicama na navednim lokacijama (posebno na sirobuji i ulazu u split iz pravca solina). Ako se netko sjece neka me ispravi.
ma ne kazem da nije bilo sudara (ili grebanja ograda) ali ne sjecam se mrtvih - a to je "selling point" clanka . A drugo je pitanje koliko je sudara uopce na tim dionicma bilo i njihov odnos na druge crne tocke u splitu (pada mi sada na pamet nekoliko raskrizja gdje se redovido dogode nesrce) pa tamo nisu nista postavili. Jednostavno: punjenje proracuna ma koliko mi/oni sutjeli o tome
"Dakle, mogu mjeriti brzinu u odlaznom i dolaznom smjeru, u svim vremenskim uvjetima na temperaturama od -25 do +60 stupnjeva i mjere brzinu od 20 do 250 km/h."Jel se oce ko okusat ili
isto kao i od dugopolja prema splitu... zna se da na kraju one ravnice za skretanje na klis staru cestu stoje i na toj ravnici svi 80 a nakon toga opet gas bez obzira što je jedna traka samo...