Ovi Ti satovi, a i cijela Ti unutrašnjost u 159 su mi jednostavno nenadjebivi
...
Moraju biti dobri kad djele dizajn sa onima iz 8C

Gorivo je poskupilo, zato gori! 
Ja uvik livan 100kn ,tako da meni nije poskupilo

:
Jedini problem kod rezerve je sto kazaljka nakon ove pozicije padne na cistu nulu

. Jednom me dobro isprepadalo a nisan bia ni blizu neke pumpe .
ma yebo i auto i privjesak, pričaj ti nama kako je tamo u tom novom Ferrari centru tj. zabavnom parku 

, Prilaz je odlicno rjesen i dosta jednostavno ga je za naci . Vanjsko uredenje jos nije na nivou , a unutra imas osjecaj kao da si u ogromnom hangaru iako lipo uredenom . Cijene ulaznica su od 350kn ili 500-600kn ako ocete VIP

. Unutra imate priliku dosta modela ferraria vidit u zivo . Sto od novih , sto od starih u koje ulaze (599 GTB , Italie, Californie, 275 GTB , 212 Export

: , F40 sa trkacin porjeklom....... , kao i razlicitih F1 bolida (koristenih)

. Ako imate dicu oni ce se odlicno provesti unutra . Ima takoder par sadrzaja za njih . Od ostalih sadrzaja imate neku kino predstavu ,kao putovanje po italii , onaj "tour" po V12 motoru , jos nesto cega se ne sicam bas, i razlicitih stvari vezane uz F1 i Ferrari razbacane po cilom tom parku . Onda dolazimo do 4 zanimljivije stvari tamo . Jedna je slobodan pad koji je lociran u sredini cilog centra , simulatori di sidate ili u F1 bolid ili u F430 challange stradale(sa hidraulikom ispod njih itd. , ili obicne (skoljka i volan) , i dva rollercostera . Onaj sporiji nije nesto posebno , ali ona Formula Rosso je druga prica . Ima se prilike promatrati voznja sa balkona koji je ujedno i smoking zona(jedina koju san nasa

) , i dok samo gledas start onog , noge ti se posicu lagano :hehe: . A sad jedna caka . Ako ocete na simulatore , to cete platiti jos 100injak kn i na red cete doci za 5-6h , a ako ocete na sto od ovog ostog troje ,onda ste osudeni na cekanje u koloni 1.30 - 3h . Pretpostavljate da na kraju nisan na nicem od toga bia

: . Sramota . Izgleda da je to jos sve prefrisko ili san ja bia u vrime najvecih guzvi :rolll: . Na kraju vas tiraju da prije izlazka morate proci kroz ferrari store

, i tako san i zavrsia sa privjeskom od 200injak kn

. Usprkost svemu tome , drago mi je sto san bia i vidia sve to

.Ako vas jos sto zanima , tu sam

@edit E da . Posto se tamo zadrzite malo duze vrime , ajmo reci da cete titi nesto popiti ili poisti u nekom od kafica ili restorana tamo . NEMOJTE :hehe: :hehe:. Kava je cca 50kn dok za jelo ne zelin ni znati :hehe: :hehe:. Procita sam na netu da su vec isplatili sav novac koji je ulozen u park , sto me nimalo ne cudi